Kasteel
Pietersheim

Zakelijk evenement

Op Kasteel Pietersheim kunt u op een ontspannen manier vergaderen en daarna heerlijk blijven slapen. Wilt u op een unieke plek uw (management-)training, jaarvergadering of uw medewerkers en/of relaties verwennen met een mooie avond uit, dan is Kasteel Pietersheim bij uitstek de plek die aan al uw wensen voldoet.

Wij denken graag met u mee, zodat uw evenement gegarandeerd een succes wordt. Wij bieden naar wens verschillende arrangementen; van een high tea tot een compleet verzorgde lunches en diners of bezoek één van de toprestaurants in de omgeving en keer terug voor een prettige nachtrust.

Een vergaderarrangement met overnachting kan dan ook op maat worden samengesteld. Geniet van de totale stilte en rust van de groene omgeving. Met de frisse ideeën en een uitgerust lichaam wordt u als herboren weer wakker!

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Stuurt u dan geheel vrijblijvend een e-mail naar sales@pietersheim.com

Graag nodigen wij u uit bij om bij ons op het kasteel de mogelijkheden te bekijken en uw wensen te vertalen naar een geschikt voorstel.

Vergaderen

Daarnaast zijn we natuurlijk een specialist in vergaderingen. Bij Kasteel Pietersheim betekent vergaderen in alle rust: het kasteel gebruiken voor zakelijke besprekingen en conferenties. Tevens staan ook alle tuinen rondom de hoeve tot uw beschikking. Deze kunt u perfect gebruiken als ‘break-out’ room. Snel schakelen, daar gaat het om bij het plannen van een zakelijk event.

Deze locatie beschikt over de volgende faciliteiten:

  • Beamer
  • Beamerscherm
  • Draadloze microfoon
  • Flipover
  • Draadloos internet

.
Heeft u interesse of vragen? Neem contact met ons op.

ONZE VOORDELEN

Wat wij kunnen bieden

Wij denken met u mee

Wij begeleiden u graag met het vormgeven van uw evenement. Samen creëren wij de ultieme gelegenheid.

Unieke locatie

Kasteel Pietersheim ligt op een unieke locatie midden in de natuur. Geniet van de rust en laat u volledig ontzorgen.

Kleine & Grote events

Wij bieden u verschillende zalen in verschillende grootte. Voor zowel kleine als grote events is dit de geschikte locatie.

Hotel

Overnachten in luxe en sfeer? Wij hebben verschillende kamers met elk hun eigen thema. Op steenworp afstand van Maastricht, maar toch midden in de natuur overnacht u in een echt kasteel.

Culinaire beleving

Uw wensen worden bij ons gehoord. Wij geven u graag advies met betrekking tot de culinaire invulling. Ook op culinair niveau komen uw gasten niets tekort.

Exclusiviteit mogelijk

Wilt u ons kasteel graag volledig exclusief gebruiken? Dat kan! Vraag onze medewerkers gerust naar de mogelijkheden.