Kasteel
Pietersheim

Particulier evenement

Kasteel Pietersheim biedt talloze mogelijkheden voor de organisatie van feesten en partijen. Het monumentale complex met zijn prachtige tuinen is dé perfecte locatie voor een onvergetelijke bruiloft, communie, familie- of personeelsfeest.

De naast het kasteel gelegen Waterburcht uit de 12de eeuw, herbergt een 16de eeuwse kapel. Een unieke locatie voor een ceremonie. Op slechts enkele meters van de Waterburcht kan men samen met familie en vrienden, het trouwfeest voortzetten in het kasteel.

Trouwen

Altijd al uw grote dag willen organiseren op een kasteel? Kasteel Pietersheim is een betoverende en romantische locatie. Stel je voor: een sprookjesachtig dag tussen de boomgaarden en midden in de natuur. Het kan op Kasteel Pietersheim; of u nu kiest voor één enkele zaal of alle ruimtes… voor een klein of groot gezelschap… het betoverende kasteel kan exclusief tot uw beschikking staan, waarbij alle gastvrijheid volledig gericht is op jullie aanwezigheid en jullie wensen.

Graag nodigen wij u uit om bij ons op het kasteel de mogelijkheden te bekijken. Wij dragen graag zorg voor uw wensen en nemen de organisatie uit handen zodat u samen met vrienden en familie ultiem kunt genieten van een speciale dag.

Heeft u interesse om de mogelijkheden van onze locatie te bezichtigen en te bespreken, neem dan per mail contact met ons op via sales@pietersheim.com of telefonisch via +32 (0) 468 408 147.

ONZE VOORDELEN

Wat wij kunnen bieden

Wij denken met u mee

Wij begeleiden u graag met het vormgeven van uw evenement. Samen creëren wij de ultieme gelegenheid.

Unieke locatie

Kasteel Pietersheim ligt op een unieke locatie midden in de natuur. Geniet van de rust en laat u volledig ontzorgen.

Kleine & Grote events

Wij bieden u verschillende zalen in verschillende grootte. Voor zowel kleine als grote events is dit de geschikte locatie.

Hotel

Overnachten in luxe en sfeer? Wij hebben verschillende kamers met elk hun eigen thema. Op steenworp afstand van Maastricht, maar toch midden in de natuur overnacht u in een echt kasteel.

Culinaire beleving

Uw wensen worden bij ons gehoord. Wij geven u graag advies met betrekking tot de culinaire invulling. Ook op culinair niveau komen uw gasten niets tekort.

Exclusiviteit mogelijk

Wilt u ons kasteel graag volledig exclusief gebruiken? Dat kan! Vraag onze medewerkers gerust naar de mogelijkheden.