Kasteel
Pietersheim

Hotel kasteel Pietersheim

Kasteel Pietersheim is een Charme hotel en beschikt over een 15-tal kamers. Wij bieden twee kamertypes, Suite en Deluxe Suite. Alle kamers zijn sfeervol en met een eigen stijl ingericht. Onze kamers beschikken over een tweepersoonsbed met twee aparte matrassen. De kamers zijn voorzien van een flat screen televisie, gratis koffie- en theefaciliteiten, gratis wifi en een eigen badkamer met bad en luxe verzorgingsproducten.

’s Ochtends zult u ontwaken in een prachtig kasteel gelegen in een rustgevende omgeving, waarna u kunt genieten van een vers en gezond ontbijt.

RESTAURANTS IN DE BUURT

Kasteel Pietersheim beschikt zelf niet over een à la carte restaurant maar in de omgeving van Kasteel Pietersheim, op slechts twee kilometer afstand van onze locatie, zijn drie restaurants gevestigd.

Restaurant Bien Soigné

Het restaurant heeft een stijlvol & gezellig karakter, waar je zorgeloos kunt proeven van de Limburgse gastvrijheid. ‘s Winters kan je bij de openhaard genieten van een lekkere wafel met warme chocolademelk en ‘s zomers is het smullen van een ijsje of een frisse salade op een zonnig tuinterras.

Restaurant Oud Gerechtshof

‘Oud Gerechtshof’ is een restaurant in een historisch pand uit 1680 gelegen in het mooiste dorp van Vlaanderen ‘Oud-Rekem’. Dit restaurant is een echte familiezaak. Vader en moeder kochten het pand tien jaar geleden, restaureerden en moderniseerden het met behoud van zijn authenticiteit.

In 2008 werd Oud-Rekem door ‘Toerisme Vlaanderen’ officieel uitgeroepen tot ‘Het Mooiste Dorp van Vlaanderen’. Wanneer je er even rond wandelt begrijp je meteen waarom…

ONZE VOORDELEN

Wat wij kunnen bieden

Wij denken met u mee

Wij begeleiden u graag met het vormgeven van uw evenement. Samen creëren wij de ultieme gelegenheid.

Unieke locatie

Kasteel Pietersheim ligt op een unieke locatie midden in de natuur. Geniet van de rust en laat u volledig ontzorgen.

Kleine & Grote events

Wij bieden u verschillende zalen in verschillende grootte. Voor zowel kleine als grote events is dit de geschikte locatie.

Hotel

Overnachten in luxe en sfeer? Wij hebben verschillende kamers met elk hun eigen thema. Op steenworp afstand van Maastricht, maar toch midden in de natuur overnacht u in een echt kasteel.

Culinaire beleving

Uw wensen worden bij ons gehoord. Wij geven u graag advies met betrekking tot de culinaire invulling. Ook op culinair niveau komen uw gasten niets tekort.

Exclusiviteit mogelijk

Wilt u ons kasteel graag volledig exclusief gebruiken? Dat kan! Vraag onze medewerkers gerust naar de mogelijkheden.